Филми 7 Онлайн

13 Eerie / 13 Зловещо (2013) (Канада)

Шестима амбициозни криминалисти пристигат на отдалечен остров където стават част от научна експедиция, която трябва да покаже кой от тях заслужава да получи престижна позиция във ФБР. Това което те не знаят е, че преди години острова е бил нелегално място за изследване на влиянието на биологични оръжия върху престъпници с доживотни присъди.

Организатор на тренировъчната експедиция е професор Томкинс, който заедно с федералния агент Венециано е подготвил тежки изпитания за младите кандидати. Но още преди задачата да е започнала, току-що пристигналите криминалисти и всички останали на острова се изправят лице в лице с група зомбита, които започват безмилостно да атакуват всеки човек който видят. Скоро става ясно, че тези живи мъртъвци са всъщност престъпниците, които са били използвани за провеждането на нелегалните биологични експерименти. 13 Eerie / 13 Зловещо (2013)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН

    13 Eerie / 13 Зловещо (2013) (Канада) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай 13 Eerie / 13 Зловещо (2013) (Канада) онлайн
    филми (Канада) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz