Филми 7 Онлайн

Adventures in Babysiting / Детегледачки в акция (2016) (САЩ)

Джени Паркър и Лола Перез са две напълно различни тийнейджтрки, които са в общ курс по фотография. Двете достигат до финала на престижен фотографски конкурс но в бързаината си разменят телефоните.

Хелън Андерсън, майка, ползваща услугите на Джени като детегледачка й звъни за спешна нужда от помощ, но видиа Лола. Така е въвлечена в невероятно приключение, като двете искат или не, трябва да тичат из целия град, за да търсят избягало дете, а по петите им са двама не особено умни бандити. Те пък ги преследват, понеже докато търсят момчето Лола щрака насам натам с фотоапарата си, и има вероятност да ги е заснела докато правят обир. Но двете детегелачки си нямат и най - малка представа. Тяхната цел е да съберат всички деца, да се върнат обратно по къщите и да представят нещата така, сякаш всичко е минало перфектно. Adventures in Babysiting / Детегледачки в акция (2016)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Adventures in Babysiting / Детегледачки в акция (2016) (САЩ)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Тифъни Поусън
Жанр, Година:
Дата:
2017-09-14, 11:52 AM
Време:
103 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
242

    Adventures in Babysiting / Детегледачки в акция (2016) (САЩ) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Adventures in Babysiting / Детегледачки в акция (2016) (САЩ) онлайн
    филми (САЩ) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz