Филми 7 Онлайн

Imaginaerum / Имаджинариум (2012) (Канада, Финландия)

"Imaginaerum" разказва историята на възрастен композитор, Тоm, който страда от тежка форма на деменция (неврологично заболяване, което се отличава с влошаване на умствените способности, нарушена концентрация и др.; обикновено е "болест на старостта" ; ). Тъй като има болестта в продължение на години и се връща назад в детството си, той не си спомня почти нищо от своя зрял живот. Неговата музика, приятели, цялото негово минало, включително споменът за дъщеря му, са неясни в крехкия му ум. Всичко, което му е останало, е въображението на 10-годишно момче. Както той се отнася в кома, изглежда невъзможно да получи обратно това, което той е загубил. Или пък не?

Филмът е едно пътуване между две различни измерения. Тоm пътува през неговия въображаем свят, търси отговори и намира спомени, а дъщеря му, Gem, се опитва да възстанови връзката, която има с баща си в реалния свят. Тъй като те са станали отчуждени един от друг през годините, и както още по-големи препятствия ги отделят сега заради комата на Тоm и неизбежната смърт, плановете на Gem изглеждат обречени на провал. Въпреки това, чрез най-мрачните тайни на Тоm, Gem открива пътя, който трябва да следва, за да открие баща си отново.

Има някои въпроси, които трябва да си зададем, преди да влезем в света на Imaginaerum. Какво е най-важното в живота? Може ли силата на спомените да ни защитава по време на последните ни мигове? Нашето въображение ще ни помогне да открием искрата на живота в най-дълбокия мрак? Можем ли все още да намерим любовта след последна прошка?

Imaginaerum е емоционално фентъзи приключение, вдъхновено от музиката на Nightwish. Историята ни напомня на нашето детство, където най-малкото, но най-ценното нещо, означава всичко, и загуба му ще остане вечен белег. Сега е време да се отвори отново раната и да видим какво е станало с него, но преди всичко, от къде идва. Imaginaerum / Имаджинариум (2012)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Imaginaerum / Имаджинариум (2012) (Канада, Финландия)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Стоуб Харю
Жанр, Година:
Дата:
2015-10-30, 12:50 PM
Време:
86 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
1518

    Imaginaerum / Имаджинариум (2012) (Канада, Финландия) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Imaginaerum / Имаджинариум (2012) (Канада, Финландия) онлайн
    филми (Канада, Финландия) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz