Филми 7 Онлайн

Romeo Must Die / Ромео трябва да умре (2000) (САЩ)

Две семейства са верни на традицията вечно да са в конфликт помежду си. Две американски банди – азиатска и негърска се конкурират за контрола над пристанището в Окланд. Но когато синът на един от азиатските босове – По (Джон Кит Лий) пада жертва, гангстерската война става по-опасна и от най-бруталните очаквания на всяка от бандите.

Новината за убийството стига до по-големия брат на По – Хан (Джет Ли), легендарно бившо ченге, намиращ се в момента в хонгконгски затвор. И е само въпрос на време Хан да се озове на американския бряг.

Влязъл в конфликт със семейството си заради намерението си да разкрие истината, Хан само се заплита по-надълбоко в мистерията около смъртта на брат му. И също се превръща в мишена – не само за съперниците си от негърската банда, но и за незнайните наемници, чиято огнева мощ издава сили с интереси, далеч по-големи от контрола над пристанището.

В свят на безмилостни битки и коварни предателства, Хан няма друг избор, освен сам да се опълчи срещу всички. Но за разлика от останалите, които могат само да използват оръжия, самият Хан Е оръжие. И попадането в неговото полезрение може да се окаже фатална грешка. Romeo Must Die / Ромео трябва да умре (2000)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Romeo Must Die / Ромео трябва да умре (2000) (САЩ)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Анджей Бартовяк
Дата:
2015-10-30, 12:46 PM
Време:
115 мин.
Рейтинг:
5.0 / 2
Гледан:
1339

    Romeo Must Die / Ромео трябва да умре (2000) (САЩ) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Romeo Must Die / Ромео трябва да умре (2000) (САЩ) онлайн
    филми (САЩ) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz