Филми 7 Онлайн

The Interpreter / Преводачката (2005) (САЩ, Великобритания)

Историята, измислена от двама сценаристи и разкрасена от още трима, е абсолютно адекватна на времето, въпреки че пренася конфликтите на далечен африкански район на прага на САЩ. Преводачката Силвия Брум работи за ООН и случайно чува смъртна заплаха към президента на африканската страна, в която е израсла.

Правителственият агент Тобин Келър е назначен да разбере дали Силвия е измамница. Изтънченият професионализъм на Полак е истинско удоволствие и операторът Дариуш Хонджи отново предлага невероятна визия.

Никой филм не е бил сниман в ООН досега, дори "Север-северозапад" на великия Алфред Хичкок (Полак се е срещнал лично с Кофи Анан, за да осигури разрешението), и "Преводачката" се възползва от необикновената възможност да покаже великолепната сграда и най-известните зали в нея. The Interpreter / Преводачката (2005)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
The Interpreter / Преводачката (2005) (САЩ, Великобритания)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Сидни Полак
Жанр, Година:
Дата:
2015-10-29, 8:19 PM
Време:
128 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
1724

    The Interpreter / Преводачката (2005) (САЩ, Великобритания) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай The Interpreter / Преводачката (2005) (САЩ, Великобритания) онлайн
    филми (САЩ, Великобритания) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz