Филми 7 Онлайн

Scarecrow / Плашилото (1973) (САЩ)

Един от големите филми на 70-те години, тази творба на Джери Шацбърг така и не намери своята публика в САЩ, въпреки че по онова време и двамата актьори в главните роли се носеха на гребена на вълната: Хекман след “Френска връзка”, а Пачино - след “Кръстникът”. Те играят двама скитници, кръстосващи Америка на автостоп, които се сприятеляват и откриват, че са сродни души.

Хекман е самотникът Макс, който предпочита да навлече още един кат дрехи, отколкото да позволи някому да постигне близост с него; Пачино е симпатичният, смешен неудачник Франсис, който влиза под кожата на Хекман и го учи как да се отвори към света. Двамата заедно решават да спестят пари и да си купят автомивка. Но колкото и да се мъчат да се предпазят взаимно от неприятности, приятелството им предлага само ограничена закрила, макар че и двамата извличат по нещо положително от него.

Затрогващи изпълнения, които дори за миг не изпадат в сантименталност. Особено Пачино доказва, че макар и да е един от най-великите драматични актьори, с лекота може да се превърне и в екранен комик.
Награда Cannes - най-добър филм ' 1973 Scarecrow / Плашилото (1973)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Scarecrow / Плашилото (1973) (САЩ)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Джери Шацбърг
Жанр, Година:
Дата:
2015-10-29, 8:10 PM
Време:
112 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
1022

    Scarecrow / Плашилото (1973) (САЩ) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Scarecrow / Плашилото (1973) (САЩ) онлайн
    филми (САЩ) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz