Филми 7 Онлайн

Mona Lisa / Мона Лиза (1986) (Великобритания)

Убедителен трилър за нуждата от любов, чието действие се развива в Лондон. Стар приятел взема на работа Джордж - престъпник на дребно. Той трябва да бъде шофьор на красивата и елегантна проститутка Симон. Между тях пламва една от най-трогателните любовни истории в модерното кино – той е нисък и пълничък расист, а тя – “кльощава черна курва”, която му помага да се приспособи към един чужд за него свят и го моли да открие приятеля й, изчезнал сред кипежа на пороците в големия град.

Замислен като бавно слизане към ада, филмът умишлено извиква сравнение с “Шофьор на такси”, макар че Хоскинс, за разлика от самотния отмъстител на Скорсезе, е напълно обикновен герой – романтик, изгубил се сред сводниците и хулиганите, отпускащ се само когато слуша стари песни на Нат Кинг Кол. Прекрасно постижение - мрачен филм с щедро сърце под формата на изключително затрогващото изпълнение на Боб Хоскинс. Mona Lisa / Мона Лиза (1986)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Mona Lisa / Мона Лиза (1986) (Великобритания)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Нийл Джордан
Дата:
2015-11-07, 3:48 PM
Време:
104 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
1203

    Mona Lisa / Мона Лиза (1986) (Великобритания) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Mona Lisa / Мона Лиза (1986) (Великобритания) онлайн
    филми (Великобритания) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz