Филми 7 Онлайн

Matchstick Men / Кибритлии (2003) (САЩ)

В “Кибритлии” има много клечки, но основната се казва Никълъс Кейдж. Неговият Рой е малко откачен. Както обикновено. Защото едва ли ще можете да си спомните персонаж, изигран от Ник, който да не е особняк. Е, кариерата на мистър Кейдж е пример за това, че да си малко странен не е никак лошо. Странността е в кръвта ти, когато имаш за чичо Франсис Форд Копола, а при дебюта си в киното си бил редовно отхвърлян на кастинги.

Не по-малко странен е изборът на нова фамилия - Люк Кейдж е любимият му комиксов герой. Та ставаше дума за Рой, който счита себе си не просто за крадец, нито за крадец с финес, а за играч. И знаете ли защо? “Защото - разсъждава философски той, - не аз взимам парите ви, а вие сами ми ги давате.” И при това знае какво да прави с тях, докато в живота на Никълъс Кейдж присъстват и прояви на не чак толкова добър вкус. Matchstick Men / Кибритлии (2003)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Matchstick Men / Кибритлии (2003) (САЩ)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Ридли Скот
Дата:
2015-10-30, 12:31 PM
Време:
116 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
1370

    Matchstick Men / Кибритлии (2003) (САЩ) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Matchstick Men / Кибритлии (2003) (САЩ) онлайн
    филми (САЩ) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz