Филми 7 Онлайн

Borg McEnroe / Борг, Макенроу (2017) (Дания, Финландия, Швеция)

Историята на епичното съперничество между шведската тенис легенда Бьорн Борг и знаменитият му съперник – нахаканият амариканец Джон Макенроу, достигнало своята кулминация по време на турнира Уимбълдън през 1980 г.
Като темперамент, те са пълна противоположност: единият е образец на хладна сдържаност, а другият – вулкан от примитивни емоции. Но имат и нещо общо: просто са най-добрите. С впечатляващи изпълнения от Гуднасон, Лабьоф и Скарсгаард, Борг/Макенроу е колкото спортна драма, толкова и психологически трилър. Режисиран от датчанина Янус Мец, филмът пресъздава както легендарния мач на Уимбълдън между двамата, така и съпътстващата го медийна лудост, а също и песимизма, обзел играчите и антуража им.
Към 1980 г. шведът Бьорг вече е печелил Уимбълдън 4 пъти. Той е на 24, обожаван, богат и сгоден. Въпреки ведрото си публично присъствие, Борг е тормозен от тревоги през целия си живот. Съперникът му – нюйоркчанинът Джон Макенроу, е магьосник на корта, вихър от ярост и прецизност. На публиката й харесва да мрази тенисиста, който по време на мач може всеки момент да експлодира в гневни обиди към съдиите и зрителите. Но той също страда от душевни терзания. Двамата спортисти ще сблъскат необхватните си таланти и вътрешните си демони, когато най-накрая се изправят един срещу друг в един от най-паметните мачове в историята на играта. Borg McEnroe / Борг, Макенроу (2017)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Borg McEnroe / Борг, Макенроу (2017) (Дания, Финландия, Швеция)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Янус Мец Педерсен
Жанр, Година:
Дата:
2018-01-28, 6:21 PM
Време:
107 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
265

    Borg McEnroe / Борг, Макенроу (2017) (Дания, Финландия, Швеция) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Borg McEnroe / Борг, Макенроу (2017) (Дания, Финландия, Швеция) онлайн
    филми (Дания, Финландия, Швеция) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz