Филми 7 Онлайн

Sins of My Father / Греховете на моя баща (2009) (Аржентина, Колумбия)

През 1993 г., след като Пабло Ескобар е застрелян от полицията, шестнадесетгодишният му тогава син Хуан Пабло бяга в Аржентина заедно с майка си и сестра си. От съображения за сигурност той променя името си на Себастиян Марокин. След десетилетие на мълчание, той и майка му публично говорят за това какво е да си член на семейството на Пабло Ескобар. В опит да сложи край на цикъла на насилие и да помоли за прошка, Себастиян пътува до Колумбия, за да говори със синовете на две от най-известните жертви на баща си - кандидатът за президент Луис Карлос Галан и министърът на правосъдието Родриго Лара Бониля, както и с бившият колумбийски президент Сесар Гавиря. Освен, че разказва за живота на Пабло Ескобар, филмът проследява и съвременната история на Колумбия като раздрана от насилие наркодържава.
Себастиян Марокин е приел да участва в проекта при две условия: името Пабло Ескобар да не се споменава в заглавието на филма и сестра му да не бъде показвана. Филмът включва неизлъчвани досега материали от личния архив на семейство Ескобар. Sins of My Father / Греховете на моя баща (2009)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Sins of My Father / Греховете на моя баща (2009) (Аржентина, Колумбия)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Николас Ентел
Жанр, Година:
Дата:
2017-07-03, 11:09 AM
Време:
94 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
240

    Sins of My Father / Греховете на моя баща (2009) (Аржентина, Колумбия) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Sins of My Father / Греховете на моя баща (2009) (Аржентина, Колумбия) онлайн
    филми (Аржентина, Колумбия) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz