Филми 7 Онлайн

Pablo Escobar: King of Cocaine / Пабло Ескобар: Краля на кокаина (1998) (САЩ)

Филмът разказва за Пабло Ескобар, крадец от малко градче в богатата на какаови плантации Колумбия, който създава първата в света международна система за трафик на наркотици и по този начин зарибява целия свят. Хората, които залавят и изправят Ескобар пред лицето на правосъдието, ни запознават със смразяващата история за това как Пабло успява да изгради ефективна мрежа за производство и разпространение на наркотици, простираща се от Колумбия до Маями, Ню Йорк и цяла Европа.
Ескобар дълго време е най-търсеният престъпник в света и за да успее да остане на свобода, убива хиляди свои врагове. Без да се притеснява от това, че е обект на международно издирване, той и неговата банда убийци записват на домашно видео филм за своя луксозен живот и богаташки забавления. В Пабло Ескобар – краля на кокаина ще видите непоказвани досега кадри от този домашен видео филм, в който Ескобар и неговите наемници без никакво притеснение се смеят и забавляват, дори когато полицията вече затяга обръча около тях. Потърсили сме отговор на въпроса: бил ли е Пабло една модерна версия на Робин Худ, ползващ печалбата от наркотрафика в помощ на бедните, или е бил просто един зъл съвременен Ал Капоне, представящ се като човек от народа, въпреки че всъщност безочливо е използвал и експлоатирал този народ. Pablo Escobar: King of Cocaine / Пабло Ескобар: Краля на кокаина (1998)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Pablo Escobar: King of Cocaine / Пабло Ескобар: Краля на кокаина (1998) (САЩ)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Steven Dupler
В ролите:
Жанр, Година:
Дата:
2017-07-03, 10:56 AM
Време:
60 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
193

    Pablo Escobar: King of Cocaine / Пабло Ескобар: Краля на кокаина (1998) (САЩ) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Pablo Escobar: King of Cocaine / Пабло Ескобар: Краля на кокаина (1998) (САЩ) онлайн
    филми (САЩ) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz