Филми 7 Онлайн

Loving Vincent / Да обичаш Винсент (2017) (Великобритания, Полша)

Над 62 000 маслени рисунки оживяват на екрана историята за живота и смъртта на Винсент ван Гог в първия в историята на киното пълнометражен филм, осъществен чрез анимиране на картини.

Звучи налудничаво: вдъхновени от писмо, написано от Ван Гог в седмицата преди смъртта му, в което той отбелязва, че „не можем да се изразяваме иначе, освен чрез картините си”, отличеният с „Оскар” аниматор Хю Уелчман (продуцент на късометражния филм Петя и Вълкът) и полската художника Дорота Кобела, решават да създадат филм, правейки точно това. Ангажират армия от художници от цяла Европа (включително и българката Елизабет Христова), всеки от които бива обучен в стила на холандския гений, и разказват неговата история както той би го сторил чрез картините си.

Всеки отделен кадър от готовата анимация е картина, рисувана с маслени бои (12 в секунда!). Детективският сюжет а ла film noir е извлечен от многото писма на художника, а озвучаващите актьори са избрани според приликата си с персонажите от картините на Ван Гог.

Абсолютно зашеметяващо визуално пиршество, Да обичаш Винсент заслужава да бъде видян на най-големия възможен екран. Loving Vincent / Да обичаш Винсент (2017)

Loading...
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Loving Vincent / Да обичаш Винсент (2017) (Великобритания, Полша)
Сигнализирай за проблем
Режисьор:
Дорота Кобиела, Хю Уелчман
Жанр, Година:
Дата:
2017-12-12, 9:03 PM
Време:
94 мин.
Рейтинг:
0.0 / 0
Гледан:
209

    Loving Vincent / Да обичаш Винсент (2017) (Великобритания, Полша) Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен ...
    Гледай Loving Vincent / Да обичаш Винсент (2017) (Великобритания, Полша) онлайн
    филми (Великобритания, Полша) и нови филми 2017!

Всички коментари: 0
Коментар
Име *:
Email *:
Код *:
Филми 7 Онлайн © 2018 uCoz